Referenser

5/5

”Snabbt svar, trevligt bemötande & bra personal, noggrant utfört arbete. Första kontakten på torsdagen, besök och prisuppskattning på måndagen, arbetet utfört på tisdagen. Prisvärt och fritt från krångel.”

Mats

5/5

”Supernöjd. Hantverkare som kommer i utsatt tid är väl inte speciellt vanligt…men dessa elektriker gjorde det, både på genomgången och vid installationstillfället…Gillas Elektrikerna bollade ideér både med varandra och med oss och det blev ett väldigt bra slutresultat Kommer absolut anlita detta företag igen !”

Peter
-

5/5

”Snabb och mycket bra service. Vi la ut vår förfrågan på tisdag. Var i kontakt med Per Ahlberg AB på onsdag. Träffade dom på torsdag för en genomgång och på fredag var det genomfört. Mycket nöjd!”

Martin
-

5/5

”Korrekt, punktlig! Vi är nöjda!”

Agnes

5/5

”Mkt bra!!!”

Mikael
-

5/5

”Trevliga o tillmötesgående”

Petra
-

5/5

”Effektiva och serviceminded”

Pia

5/5

”Super bra kommunikation, bra jobbat, mycket nöjd.”

Christian
-

5/5

”Mycket bra service bra utfört arbete. Dom hörde av sig snabbt och kunde på börja arbetet rätt så snart.”

Michael
-

4.5/5

”Bra kvalitet och pålitlig”

Fredrik

4.5/5

”Fantastiskt jobb – rekommenderas”

Peter
-

5/5

”Hantverkare som kommer i utsatt tid är väl inte speciellt vanligt…men dessa elektriker gjorde det, både på genomgången och vid installationstillfället…Gillas Elektrikerna bollade ideér både med varandra och med oss och det blev ett väldigt bra slutresultat Kommer absolut anlita detta företag igen !”

Peter
-

5/5
”Jag har anlitat dem två gånger och vid båda tillfällena fått snabb respons på mina förfrågningar. Efter beställning har sedan uppdragen utförts i tid och enligt beställning.”
Jonas

5/5

”Professionell elektriker som snabbt var på plats när strömavbrottet var framme. Rekommenderas!”

Douglas
-

5/5

”Jag ringde jouren en lördag, en av de Bästa bemötandet & servicen jag varit med om. 5 av 5 toast!”

Anthony
-